Artikkelit aiheesta: Yritys

Yritys

Kiertotaloutta kauppareissulla

S-ryhmä haluaa kantaa kortensa kekoon kierrätys-tavoitteiden osalta, ja panostaa pakkaustensa kierrätettävyyteen ja lajitteluohjeisiin. Päivittäistavarakauppa tarjoaa asiakkaille myös monia muita mahdollisuuksia tehdä ympäristö-tekoja ja osallistua kiertotalouteen. »

Vastuullinen kauppa kannattaa

Henkilö, Yritys

Vastuullinen kauppa kannattaa

Keskon vastuullisuusjohtaja Matti Kalervo pitää käsissään melkoista pala­peliä, kun hän ohjaa ja koordinoi lähes 2 000 kauppa­liikkeen ja kymmenien tuhansien tavaran­toimittajien vastuullisuutta. Työn tulokset näkyvät muun muassa pakkaus­jätteen vähenemisenä. »

Fazerin pakkaukset

Yritys

Fazer tarjoilee yltä päältä hyvää

Makeispakkauksen on suojattava tuotetta, houkuteltava ostamaan ja kuormitettava ympäristöä mahdollisimman vähän. Pakkauksen koko tuotantoketjun ja designin on myös istuttava saumattomasti yritys­identiteettiin ja tuote­brändiin. »

Atria’s well-thought-out packaging

Yritys

Atria vähensi muovia pakkauksissaan

Atrialla on 2000-luvun alusta lähtien alettu kiinnittää aiempaa enemmän huomiota. Esimerkiksi uusi jauhe­liha­pakkaus vähentää käytettävän muovin määrää 100 000 kiloa.  »

The package tells the product’s story

Yritys

Pakkaus kertoo tuotteen tarinan

Erottautuminen muista on kosmetiikka-alalla elinehto. Jotta tuote päätyy kuluttajan ostoskoriin, on pakkauksen ulkoasun poikettava edukseen ja kerrottava brändin tarina selkeästi. »